lef-left

Voor kinderen

Een dagje naar de Passiflorahoeve is leuk voor het hele gezin. Kinderen zijn meer dan welkom en zullen een leuke en leerzame dag beleven.

Adopteer een vlinder
Zoals je kan zien in onze mooie tuinen, is het verzorgen van vlinders niet zomaar iets. Dat kost veel tijd, inzet en helaas ook geld. Jij kan een vlinder adopteren. Dat kost 12,50 euro. Hiervoor kopen we nectar en voedsel en zorgen we dat je vlinder een mooi verblijf heeft in een zo’n natuurlijk mogelijke omgeving. Super cool! Als je een vlinder adopteert krijg je certificaat een een passend cadeautje. Natuurlijk mag je gerust nog eens komen kijken hoe het met de vlinders gaat!

Speurtocht
Speciaal voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar is er een leuke en leerzame speurtocht samengesteld die voor € 1,00 te verkrijgen is bij onze informatiebalie. Na afloop krijgen de kids nog een verrassing.

Spelen
Bij de ingang van onze tuinen is een mooie, grote speeltuin. Hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden heerlijk spelen. De ouders of begeleiders kunnen er lekker aan de picknicktafels genieten van een drankje terwijl ze ondertussen de kinderen in het oog kunnen houden.

Kleurplaten
Welk kind houdt er niet van kleuren? Hier kunt u een aantal leuke kleurplaten downloaden om thuis te printen en in te kleuren. Op onze Facebookpagina kunnen de kleurplaten gedeeld worden. Wij zijn altijd benieuwd wat voor moois er wordt gemaakt

Spreekbeurt over vlinders
Bekijk dit filmpje maar eens! Je kan na het kijken vast veel vertellen over deze bijzondere insecten. Wil je ook iets vertellen over de soorten vlinders? Kijk dan eens op onze vlinderpagina. Veel succes.

leaf-right