Opening seizoen – Uiterst bijzondere Vlinder- en Insectenfair

HARSKAMP

Op 18 mei aanstaande gaat het seizoen voor de Passiflorahoeve weer beginnen. Na 8 maanden gesloten te zijn voor publiek, openen wij ook dit jaar extra bijzonder met buitenlandse standhouders die hun geprepareerde vlinders en insecten komen laten zien.

Dit keer worden er diverse andere vlinder en insectenliefhebbers en verzamelaars uit het buitenland uitgenodigd om hun uiterst bijzondere collectie opgezette vlinders en insecten te laten zien aan de bezoekers van de Passiflorahoeve. Deze liefhebbers hebben een passie voor de meest bijzondere vlinders en insecten en zullen er ook van alles over willen vertellen. Een aantal van deze liefhebbers zal ook iets te koop aanbieden.

Vlinders leven over de gehele wereld. De meest bijzondere en schaarse vlinders en insecten zullen te zien zijn op 18 mei. Dit zijn dus tropische vlinders en insecten, maar ook uit koudere gebieden. De vlinders uit koudere oorden zijn bijzonder omdat ze een speciale manier hebben bedacht om te overleven. De grote hoeveelheid geprepareerde, bijzondere vlinders en insecten die op 18 mei bij ons te zien is, is een uitzonderlijke situatie. Zo’n bijeenkomst ziet u alleen bij ons.

Seizoenskaart €32,50
Toegangsprijs: Volwassenen € 9,00
Kinderen van 4 – 10 jaar € 6,50
Kinderen t/m 3 jaar GRATIS.
Parkeren GRATIS

Www.passiflorahoeve.nl
Oud Willigerweg 1, Harskamp