Evenement 15 juli 2017 | Harskamp – De kinderen een stukje dichter bij de mooie natuur laten staan… Dat willen we allemaal. Op zaterdag 15 juli openen wij de deuren voor kinderen en hun ouders. 2 Kinderen per gezin die zich per e-mail heeft aangemeld, krijgen op deze dag gratis toegang tot onze vlindertuinen (max 25 kinderen).

Vlinders hebben een enorme aantrekkingskracht bij kinderen. Maar weten ze ook wel dat deze mooie dieren uit soms wel een ‘lelijke’ rups wordt geboren? Je kunt dit bij ons zien! Er hangen allemaal posters die vertellen over welke vlinders je ziet en waar ze normaal gesproken wonen. In de Tropische kwekerij zie je de meest bizarre rupsen. Misschien zie je wel de grootste rups ter wereld….

Een dagje uit

Een dagje naar de Passiflorahoeve is echt een dagje uit. Je kunt hier uren wandelen door 5 vlindertuinen met Tropische en Europese vlinders en Kwekerijen. Dat is echt heel bijzonder. Iedere vlinder is anders, heeft andere leefwijze, voedselvoorkeur, overlevingsdrang en zelfs lijfje. Er zijn bijvoorbeeld vlinders zonder mond. Deze leven slechts 6 dagen. Anderen soorten overwinteren. Weer anderen vliegen liever ’s nachts dan overdag.

Wat we nog graag vertellen over ons zorgbedrijf?

Doordeweeks, gedurende het gehele jaar, biedt De Passiflorahoeve dagbesteding aan mensen met een beperking. ‘De Passiflorahoeve’ biedt deze dagbestedingen vanwege de bezuinigingen in de zorg gratis aan. Daardoor is het aangewezen op de inkomsten uit de entree van de bezoekers die gedurende de enige 4 geopende maanden van het jaar op bezoek komen.

Aanmelden

Wil je bij ons op visite komen op zaterdag 15 juli? Meld je dan aan via info@passiflorahoeve.nl. De bevestiging die je krijgt, print je uit en dient als entreebewijs.  Je bent vanaf 10.30 uur welkom.

Wekelijks geopend van ma tot za van 10.00 tot 16.00 uur. Reguliere entreeprijzen: volwassenen € 7,50, kinderen € 5,50. Bij de entreeprijs is inbegrepen: bezoek 5 vlindertuinen, vlinderkwekerij, speeltuin, bezoek passifloratuin en fuchsiatuin, parkeren en gebruik van speeltuin. Ook arrangementen voor groepen te boeken.

De Passiflorahoeve, Oud Willigerweg 1, Harskamp. 0318-457411, www.passiforahoeve.nl