HARSKAMP – Wegens groot succes organiseren wij dit jaar weer een fotografendag in onze vlindertuin.

Wat je allemaal kunt vastleggen
Fotograferen van dieren is iets wat niet altijd loopt zoals je wilt. Je hebt vaak veel geduld nodig. Vlinders daarentegen kunnen een poosje netjes op hun plekje blijven zitten in al hun kleurenpracht. Bij ons worden op jaarbasis ruim 150 soorten Europese en Tropische Vlinders gekweekt. Dit is eigenlijk heel uniek. Vlinders kweken is moeilijk en vergt veel tijd en passie. Door dit succes vliegen er in de zomerperiode wel 40 verschillende soorten tegelijk rond in onze tuin.

Iedere vlindersoort heeft een andere voorkeur van voeding, vandaar dat we minstens net zo veel planten- en bloemensoorten hebben als vlinders. Dit levert ook een mooie kleurenzee op. Denk aan prachtige Passiebloemen en Fuchsia’s. Maar zelfs de rupsen en cocons zijn adembenemend.

Foto’s delen
Heb je tijdens je bezoek aan De Passiflorahoeve mooie of verrassende kiekjes kunnen nemen? Deze mogen gedeeld worden op onze Facebookpagina (er is ook een Facebookgroep gemaakt om foto’s te delen met elkaar) of per e-mail via info@passiflorahoeve.nl

INFO
Wil je op zaterdag 29 juni vlinders komen fotograferen? Mail eerst om te reserveren. De eerste 15 fotografen die zich inschrijven, ontvangen een bevestigingsmail. Dit is tevens het bewijs van inschrijven en dient mee te worden genomen op 29 juni. Op vertoon van het inschrijfbewijs en een camera met grote lens (zo’n toeter), verwachten wij je om 10.30 uur in Harskamp. Je kunt je dan melden bij de receptie. Je ontvangt dan een consumptiebon en wordt welkom geheten door Piet Moerman, de eigenaar. Hij zal een introductie geven over de Passiflorahoeve en is er om eventueel vragen te stellen over onze tuinen.

De Passiflorahoeve, Oud Willigerweg 1, Harskamp. 0318-457411, www.passiforahoeve.nlinfo@passiflorahoeve.nl en op Facebook te vinden