HARSKAMP – Wegens groot succes organiseren wij dit jaar weer een fotografendag in onze vlindertuin.

Op deze dag zijn max. 25 fotografen welkom om de wereld van de Passiflorahoeve via hun camera te ontdekken . U word uitgebreid voorzien in de extra’s waar u normaal met de camera niet kunt komen en Piet zal daar zelf uitleg bij geven. Kortom een leerzame en mooie dag om bij aanwezig te zijn.

Wil je op zaterdag 24 augustus vlinders komen fotograferen? Mail eerst om te reserveren. De eerste 25 fotografen die zich inschrijven, ontvangen een bevestigingsmail. Dit is tevens het bewijs van inschrijven en dient mee te worden genomen op 24 augustus. Op vertoon van het inschrijfbewijs en een camera met grote lens (zo’n toeter), verwachten wij je om 10.30 uur in Harskamp. Je kunt je dan melden bij de receptie. Je ontvangt dan een consumptiebon en wordt welkom geheten door Piet Moerman, de eigenaar. Hij zal een introductie geven over de Passiflorahoeve en is er om eventueel vragen te stellen over onze tuinen.

U kunt zich aanmelden via info@passiflorahoeve.nl
• Groepen zijn uitgesloten van deelname

Bij de Passiflorahoeve bent u van harte welkom om met ons mee te genieten van al wat bij ons groeit en bloeit, a.o. Passiflora’s, Aristolochia’s, Fuchia’s, Hortensia’s, Dahlia’s, Irissen, een groot assortiment kuipplanten.
U kunt de (rolstoelvriendelijke) paden volgen en zo de wilde bloementuin, de Europese vlindertuin (als enige in Nederland), de tropische vlindertuin, onze vlinderkwekerij en het museum bezoeken.

U treft overal bankjes en stoelen aan waar u onder het genot van een kop koffie rustig kunt genieten van deze wondere wereld.
Natuurlijk kunt u ook binnen in ons restaurant terecht voor de kleine versnaperingen.

Seizoenskaart €32,50
Toegangsprijs: Volwassenen € 9,00
Kinderen van 4 – 10 jaar € 6,50
Kinderen t/m 3 jaar GRATIS.
Parkeren GRATIS