Passiflorahoeve steunen

Met uw bezoek aan onze vlindertuin steunt u al het werk op onze zorgboerderij. Waarvoor onze hartelijke dank! Alle beetjes helpen zeggen wij altijd maar.

U kunt echter ook donateur worden van Stichting zorgboerderij ‘De Passiflorahoeve’. Daarmee steunt u al het werk op onze zorgboerderij gedurende het gehele jaar. Hoe meer wij via donaties ontvangen, hoe meer cliënten we kunnen begeleiden. Dat is uiteindelijk onze missie en ons doel. Door de enorme kortingen in de zorg zijn de bedragen die wij via donaties ontvangen een van onze belangrijkste inkomstenbronnen geworden. U kunt al donateur worden voor slechts € 20,-. per jaar.

Als donateur ontvangt u tweemaal per jaar een digitale nieuwsbrief van Stichting ‘De Passiflorahoeve’. Daarin vertellen wij zo veel mogelijk over waar wij ons mee bezig houden en wat er op de agenda staat.

Steun ons als bedrijf

Het is ook mogelijk om ons als bedrijf te steunen. Dit kan belastingtechnisch interessant zijn. Bijvoorbeeld aan het einde van het jaar een donatie aan een goed doel, kan de Passiforahoeve zijn. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Piet en Heintje Moerman.

Ons RSIN nummer is 813094859 (Dit nummer vul je in bij schenkingen tijdens de belastingaangifte)

Ons Iban nummer is NL95RABO0337592683.

Word vriend van De Passiflorahoeve