Op therapeutische basis werken in een helende omgeving met hartverwarmende begeleiding.

Het aanbod op de zorgboerderij

Wanneer u in de gelegenheid bent om De Passiflorahoeve te bezoeken, dan zal direct opvallen dat u niet met een gewoon agrarisch bedrijf te doen hebt. Bij de bedrijfsontwikkeling en bedrijfsvoering is zichtbaar rekening gehouden met de cliënt èn bezoeker. Wat alle zorgboerderijen gemeen hebben, is dat de sfeer er uitstekend is en dat mensen er wel de handen uit de mouwen steken, maar toch innerlijk tot rust komen. Naast de zorg voor de enorme collectie Passiflora’s en andere tropische planten, is er nog de aandacht voor kippen en vele Tropische en Europese vlindersoorten. Met dit alles is de cliënt (ook wel hulpboer genoemd) volgens een vast dag- en seizoensritme aan het werk.

De begeleiding

Zorgboerderij ‘De Passiflorahoeve’ geeft activerende en ondersteunende begeleiding. Deze is gericht op de individuele mogelijkheden van de cliënt en dient op een heldere wijze, gericht op het belang van de cliënt gestalte te krijgen. Dat dit een voortdurende zoektocht is voor beide partijen, leidt geen twijfel. Maar dat is dan ook juist de uitdaging waar de familie Moerman voor wil staan. Werken op zorgboerderij ‘De Passiflorahoeve’ betekent werken op een ontspannen wijze, midden in de natuur, in je eigen tempo en op je eigen manier!

Kosten

Voor de begeleiding en therapie die de Passiflorahoeve biedt, vragen wij geen vergoeding. Dit is een van de doelen van onze zorgboerderij: mensen écht helpen, zonder daar iets terug voor te verwachten. Een bedrag doneren is wel mogelijk, maar wordt niet van u verwacht.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Piet en Heintje Moerman.

water-49024