HARSKAMP – Sinds dit seizoen hebben wij extra ruimte gecreëerd voor rolstoelgebruikers. Onze Tropische Vlinderkwekerij is geheel verandert en heeft naast brede gangpaden nu ook een veel betere lichtinval . We hopen dat we op deze manier meer mensen tegelijk kunnen laten genieten van de kweekkasten in dit gedeelte van onze tuin.

Vandaar dat we dit jaar voor het eerst de ouderen die 80 jaar en ouder zijn de gelegenheid geven van deze pracht te genieten op de speciale 80+ dag op 20 juni.

Ook de andere tuinen zijn geheel rolstoelvriendelijk en er is een toilet voor Minder Validen. In de lunchroom kan op tijd een pitstop worden gehouden om eventjes te genieten van een lunch of alleen een drankje. Ons Vlindermuseum is nieuw sinds dit seizoen. Daar kunt u de honderden verschillende soorten geprepareerde vlinders aanschouwen. Allen zijn gesorteerd op familie. Soms kun je bijna niet eens tellen hoeveel soorten bij 1 vlinderfamilie horen. Ze zijn allemaal anders, maar hebben ook vele gelijkenissen.

Naast vlinders zijn de Orchideën, Passifloara’s, Aristolochias, Fuchsia’s , Dahlia’s en Irissen ok zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.

Aanmelden

Wilt u bij ons op visite komen op donderdag 20 juni? De eerste 15 aanmeldingen krijgen met 1 begeleider gratis toegang op 20 juni. Aanmelden kan via info@passiflorahoeve.nl

De bevestiging neemt u uitgeprint mee, want deze dient als entreebewijs.  U bent vanaf 10.30 uur welkom.

De Passiflorahoeve, Oud Willigerweg 1, Harskamp, 0318-457411, www.passiforahoeve.nl