VOORDEELAGENDA POSTCODE LOTERIJ 2017

MET KORTING NAAR DE PASSIFLORAHOEVE

Samen maken we het verschil

Bovenstaande quote is de slogan van de Nationale Postcode Loterij. Daar geloven wij graag in. Samen maken wij het verschil. Vandaar dat wij meedoen met de Voordeelagenda 2017. Hier staan veel leuke kortingen in voor een dagje uit of vakantie in heel Nederland. Maar in de inhoudsopgave zie je een handig overzicht per provincie. Wij staan bij Gelderland, evenals onder andere De Apenheul, Klimbos Veluwe, De Tuinen van Appeltern en Thermen Bussloo.

De Passiflorahoeve geeft met een bon uit de voordeelagenda in 2017 € 1,50 korting op de reguliere entreeprijs voor 4 volwassenen. Dat is €6,00 voordeel. Vergeet dus niet om de bon mee te nemen bij een dagje Harskamp. Als je op vakantie gaat naar de Veluwe, moet de voordeelagenda dus echt mee. Veel plezier!

Kortingsbon Passiflorahoeve 2016 - Nationale Postcode Loterij VoordeelagendaDagje Passiflorahoeve met korting - Voordeelagenda Nationale Postcode Loterij 2016Passiflorahoeve doet mee met Voordeelagenda Nationale Postcode Loterij Korting Passiflorahoeve met Voordeelagenda Nationale Postcode Loterij